LINEAR GLASTAK

Glaset verkar flyta ovanför ytterdörren
Snygg och futuristisk utseende, Entré tak Design linear system, som bara är fäst med en robust aluminiumklämprofiler på väggen. En säker passform garanteras tack vare den geniala konstruktionen. Särskilt slitstark och stabil glas (termiskt härdat säkerhetsglas) (värmeförstärktkläms fast i profilen. Med ytterligare lås stiften är glaset säkrad mot en möjlig glidning. Väggens klämprofil är säkras med extra långa gängstänger i murverk. Beroende på väggen skick, använder vi olika gängstänger, så att enheten inte är ett problem även med isolerade fasader. Särskild murbruk fastställs gängstänger, så att glastaket sitter mycket säkert.

Smal profil
En annan fördel med Design linear system är utrymmet optimerad konstruktion höjd på endast 100 mm. Så Design linear system är även lämplig för installerings i smal område. Taket kan installeras direkt ovanför ytterdörren.

Profil i oval eller rektangulär utformning
Konstruktionen är tillverkad av högkvalitativt aluminium. Beroende på vilket som bättre passar ditt hus arkitektur.

Förvånansvärt snabb montering
Om inga större förberedelser måste göras, kan glastaket av Design linear system monteras inom 2-3 timmar.

Sorry, the comment form is closed at this time.

.................................