GLASRÄCKEN TONAD GLAS

Glasräcken med laminerat tonad glas 

Oavsett var ditt räcke skall sitta så är ett rostfritt räcke en tidlös modell. Med våra glasräcken får du en
estetisk inramning på ditt din altan, balkong eller terrass.

Det som vi kallar standard är det glasräcke som är mest förekommande men sen kommer en del tillval och valfrihet vad det gäller i form av infästningar mot väggar, typ av glas eller vilken handledare du väljer. Alla modeller utgår från samma typ av stolpe men det finns även vissa speciella stolpar för trappor.

Om Laminerat glas:

Laminerat säkerhetsglas är två stycken vanliga glas med en säkerhetsfilm i mellan. Laminerat glas hittar du tex i vindrutan på en bil. Vid åverkan går glaset sönder men sitter kvar för att undvika personskador. Används i miljöer där fallrisk över 3 meter förekommer, tex balkong, trappa etc

Sorry, the comment form is closed at this time.

.................................